Vill du också få en ätbar present från Bake my day?


Jag är en kakornas Karl-Bertil Jonsson, jag ger bakverk och ätbart till de som behöver det mest! =) Först ut var Karolina, men nu är det dags för någon annan av mina trogna besökare att belönas med kakor!

Låt Bakemyday bake your day!

Bara skriv i kommentarsfältet varför just du förtjänar lite sötsaker skickade hem till dig, så väljer jag som enväldig domare ut en (eller flera) vinnare!

Imorgon blir det btw. macaroonbak för hela slanten, så kika in då igen, de kommer bli kalasfina!

Det här inlägget postades i Ätbara presenter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

24 kommentarer till Vill du också få en ätbar present från Bake my day?

 1. Ohhhh jag vill jätte jätte gärna få ett litet paket av dig.
  Du är inspererande och gör så roliga grejer.
  Kommer nog sno din ide om jag får och göra någon glad med ett vackert paket fyllt med något mumsigt. Dock är jag ingen hejjare på småkakor men får träna helt enkelt.

  Varför ska jag få detta bedårande paket då?
  Jag tog körkort för 2 veckor sen. Det är något att fira ;)
  Jag är super stolt att jag äntligen vid +30 har tagit mig i kragen och gjort färdigt det.

  Tack för en ljuvlig blogg :)

 2. fröken kök skriver:

  jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jag vill jag vill.. mums mums

 3. pimkie skriver:

  Jag vill få sötsaker á Mattias för att för en vecka sen gick min elvisp sönder så jag har inte kunnat baka och jag är väldigt sötsugen!

 4. Monica skriver:

  Ja, så var det meg, da … Jeg fortjener macaroons for å bøte på trøttheten!

  M;)

 5. Bad Bake Day skriver:

  Det jag skrev sist gäller inte riktigt nu eftersom jag klarade min sista tenta idag! (yeay me)

  Men, det är även synd om mig för att för ett tag sen fick min bedårande katt (ja jag är en crazycatlady-katten är mitt barn) väldigt ont och det visade sig vara ett fel i knäna på bakbenen som kostade väldigt mkt att operera (dvs 16tusen/ben). Vi bestämde att operera men när andra operationen genomfördes gick det dock lite fel och hans lunga gick sönder och dagen efter operationen såg han ut som en ballong eftersom luften läckt ut och hela han var luftfylld. Otur.
  Efter att kattskrället överlevt även det får jag nu reda på att ytterligare tusenlappar måste spenderas på rehab för katten. Han behöver visst simma och backträna. Fattig student blir ännu fattigare.
  Egentligen kanske det borde vara min katt som ska få en kaka? Det här har iallafall varit en sjukt känslomässigt jobbig resa då jag är lite utav en dramaqueen och tror varje dag att han ska dö. Förhoppningsvis gör han inte det men lite lugnande kakor hade varit fint på vägen.

 6. Bad Bake Day skriver:

  En extra bonus är att jag får torka kattspya varje dag för min katt inte tål medicinen riktigt. Jiho!

 7. Melissa skriver:

  Jag har nu i flera månader tänkt att jag ska försöka mig på att göra macaroons. Det finns dock ett problem. Jag har aldrig smakat dem! Så vad vore bättre än att få lite hemskickat och äntligen få smaka på de små populära sötsakerna!
  Kram

 8. Lisa skriver:

  Jag hittade in till din blogg utav en slump, satt och kikade omkring i en massa bloggar och när jag såg den blev jag helt inspirerad. I dag ska jag baka saffransmuffins och varför jag förtjänar något gott för att jag aldrig vinner i tävlingar, för att hösttröttheten har dykt upp och för att jag helt enkelt skulle vilja äta något smaskigt som duktiga du har bakat! Får jag en liten kaka, kanske jag även blir uppmuntrad till att ta mig i kragen, som jag tänkt göra så himla länge. Men nästa vecka för tusan eller litegrann i helgen.

  Vad roligt att du ska baka macaroons. Ha en fin helg rara. :)

 9. Emelie skriver:

  Oh jag hade blivit så lycklig om jag hade fått en liten ätbar present av just dig, jag skulle då fira med dessa att jag är en bit på vägen till min dröm att bli konditor, efter 3 års sökande så studerar jag nu iallafall på Café & Kallkök där vi får läsa konditorkurser och bagerikurser, tjoho!
  Du är en sann inspirationkälla, det kliar i bakar-fingrarna när man ser dina konstverk.
  Hejja dig!

 10. Anna skriver:

  Åhh jag vill!
  Jag försöker just nu byta från Stockholms universitet till Uppsala universitet! Jag läser på lärarutbildningen och det är jättekul men Stockholms universitet passar inte mig. Problemet är att jag inte får veta om jag kommer in förrän vid kursstart, som är i januari!
  Så nu kommer jag behöva gå och vara orolig i flera månader innan jag får veta!

  BTW. Jag älskar den här bloggen, den är mitt lyckopiller och jag besöker den varje dag!

 11. Karin skriver:

  Hej! Jag klickar in här varje dag efter att min brorsa, Fredrik, visade mig den här sidan :)

  Jag sitter här och suktar, skrattar och häpnas över allt fint du gör. Att gå in här varje dag är som ett litet lyckopiller vilket jag just nu är i stort behov av.

  Jag och mitt negativa seende på mig själv har gjort att jag missat stor del av skolan, går andra året på gymnasiet, och har nu nästan bestämt mig för att hoppa av, ett beslut som är det värsta hittills i mitt liv då min utbildning betyder väldigt mycket för mig. Jag kommer att fortsätta plugga sedan, no doubt about that!! Men jag måste fokusera på mig själv då jag har mått dåligt i alldeles för lång tid.

  En bra start på mitt nya liv haha, skulle vara ett par fina maccarons! Jag suktar ofta om sånna men har konstigt nog aldrig smakat.

  Kram! :)

 12. ellen skriver:

  blondinbella förtjänar en tröstekaka, kanske i rosa och lite guld. det är aldrig kul när ett förhållande tar slut!

 13. Paul skriver:

  behöver lite tröst,, står mitt i livet oh ve tinte vad som händer…
  är gay, men inte glad, behöver ngn snäll att dela livet med, är trött på jakten på s*x

 14. Karolina skriver:

  DU ÄR HELT UNDERBAR!!!!

  I dag kom jag hem trött och sliten och hittade ett litet paket som kommit med posten. Helt underbara små vaniljkakor i hjärtform. You made my day! Nu känns helgen som blir fylld med flyttning helt plötsligt inte så tung längre.

  TACK! En dag när jag mår lite bättre lovar jag att posta ett litet paket till dig också!

  Kramar i massor från en kakätande Karolina

 15. Therese skriver:

  Försöker sluta röka så då är man alltid sugen på sötsaker och dina ser väldigt smarriga ut

  =)

 16. Skulle bli så glad om jag någon gång kunde få smaka på lite hembakade kakor som någon annan bakat till mig :-) hos släkt och vänner finns det noll bakintresse vilket gör att när jag besöker dom så blir det köpebröd om jag inte tar med mig hembakat. Lite tråkigt ibland men alla kan inte vara så baktokig som jag är :-) och lite goda hembakade kakor kan aldrig bli fel i höstrusket. Tror nog sambon och store sonen kan få smaka lite med :-D , minstingen får vänta då han bara är 6 månader ännu, då ingår inte kakor i kosten, även om storebror försöker mata honom med det ibland.

 17. Daniella skriver:

  Åh vad roligt! Den här bloggen kan man verkligen kalla för en inspirationskälla! Du kommer alltid på sådana roliga idéer! Att titta in här varje dag är som att gå förbi det största Laduree skyltfönstret i Paris! Underbart! Att få ett paket hem med med sötsakerna vore som att äntligen få gå innanför skyltfönstret och smaka på de underbara bakverken! Någonting som skulle göra hela min dag, vecka och till och med månad! Ha det jätte bra! Kram Daniella

 18. Maria Räntilä skriver:

  Vilken härlig blogg jag slant in på :-)
  Jag är i stort behov av sötsaker för det är en sådan dag i månaden då allt är fel. Lite kärlek och en kaka :-)

 19. Milla skriver:

  Oh det är väl egentligen inte så mycket jag som förtjänar att få något göttigt hemskickat från dig, men jag firar trots allt tre månader som rökfri idag. Trots det är det ändå min sambo som förtjänar något sådant. Jag hinner aldrig baka och skämma bort honom för jag har fullt upp med min c-uppsats nu och bara för det gör han allt. Han arbetar och sliter för att vi ska kunna resa, äta ute och göra roliga saker samtidigt som han lagar all mat och städar och handlar. En hårdarbetande husfru som jag brukar kalla honom. Han om någon förtjänar något gott att mumsa på från ett proffs som dig.

 20. Sarah skriver:

  Jag har aldrig smakat Macaroons!!!!!!!!!!!!

 21. Matilda skriver:

  Jag borde få lite kakor för idag ramlade jag av min häst så jag tappade känseln i en del av ryggen och pricken över I’t så gjorde min pojkvän slut med mig för två veckor sedan och har redan en ny tjej (han var otrogen). Bästa sättet för detta är sötsaker i massor enligt mig! :-(

 22. Sassa skriver:

  I mitt samboskap är det ALLTID jag som bakar kakor, bröd och tårtor, så därför önskar jag mig en sån här överraskning och slippa baka själv för en gångs skull…vilken dröm!

 23. natali skriver:

  För att jag är ett jäkla kakmonster , finns det någon bättre anledning att villa ha hem lite godsaker ?! :D , Sen är ju min kille inte bättre en mig , så vi skulle ha en gotte kväll med allt, 2 kakmonster med akkor thats the best ! :D

 24. Elly skriver:

  Skulle bli så glad över lite goda kreativa bakverk.
  Och självklart skulle jag dela med mig så glädjen kunde spridas.
  En vän bjuder mig på hembakat men själv är jag inte lika duktig.
  Skulle vara hur fint som helst att få njuta tillsammans med denna vän
  som funnits med i vått och torrt, depressioner och krossat hjärta med sitt
  varma hjärta och stöd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>