Tunnelbanemacaroons för SL!

Jag gjorde små macaroons med små T på till ett mingel med SL (Storstockholms Lokaltrafik). För er som inte är från Stockholm eller har varit här så sitter det skyltar ovanför varje tunnelbanestation med ett T på (T som i tunnelbana, daaa). Jag borde haft lite framförhållning och skaffat bokstäver som kakmått, men istället blev jag tvungen att skära ut alla T för hand. Suck.

Och sorry för de småkassa fotona, jag var stressad och hade inte kalasbra belysning, men de får duga!

Fyllningen var såklart också SL-blå. Tjo. Alla älskade dem och jag kunde pusta ut. SL ska ha några ambassadörer inför Pride. Glada gays och gayikoner som ska dansa på SLs flak i Prideparaden, närmare bestämt. Jag älskar just nu mest Anna Hibbs och Linn Herbertsson eftersom de skrev om min macaroons i sina bloggar.

Sen var det Gaybloggen-Amir, TommieX, Emma Veronica Johansson. Dominika Peczynski, Marcus Olausson och DennisM kunde tyvärr inte komma och snaska macaroons, men de ska också vara med.

Macaroonerna var för övrigt samma som de här, limecremen är to die for.

Jag gjorde även snittar vilket var stressigt och nytt för mig, trots att jag gjorde det easy peasy. Avokadomousse med gräslök, melon och fetaost, ricotta och ugnsbakade cocktailtomater. Galet gott.

De med tomater var mina favoriter även om jag borde ha bakad dem med lite socker så att sötman trätt fram. Jaja, matnörd hej!

Det här inlägget postades i Macaroons och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>