Tillbaka från Paris…men med få foton…haha

4

Då var mina fem dagar i Paris över och jag saknar det redan! Ah, vilken fantastisk stad! Tredje gången på tre år. Jag brukar ta galet många bilder när jag är där och sedan dela med mig av dem till er. Men ja…inte den här gången. Lämnade min gigantiska kamera på hotellrummet och gick med lätta steg runt och njöt istället. :)

3

Som resesällskap hade jag min sambo Jonas och min faster Gunilla och jäklar vad sköj vi hade. Tror aldrig att jag har gått så mycket. Här står de i Spegelsalen i slottet i Versailles. Jättevackert även om vi fick stå i den längsta kön jag har sett för att få komma in.

2

Att det tog tre resor innan vi såg showen på Moulin Rouge är ett mysterium. Paljetter, fjädrar, plymer, hoppande nakna bröst, ännu mera paljetter, dans, musik och Champagne. Herregud vad bra det var, ni måste se det! :)

1

Och vad det gäller bakverk så jaaa, vi åt och vi åt jättemycket. :) Meeen, den här gången blir det en guide till tidningen BAKA, så du får helt enkelt vänta med tipsen tills de dyker upp där. Jag kan lova dig att du inte kommer att bli besviken…för det blev inte jag.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>