Sveriges mest galna tårttävling – och ni kan utmana mig! (men jag ger mig inte utan en fight!!!)

Okeeeeej, jag brukar som sagt inte vara galen i tävlingar (även om jag är en brutal tävlingsmänniska och urusel förlorare). Så när Coop ringde och frågade om jag ville vara med…tvekade jag i ca två sekunder. Låt mig berätta varför! För det första handlar det om att utse…trumvirvel och gåshud…Sveriges godaste tårta 2012 = bästa ursäkten att få bada i vassen i år igen.

Coop har alltså sparkat igång en fabulös tårttävling utan gränser. Tårta vs. Tårta, där åtta av Sveriges bästa bakbloggare, (mig inräknad…muhahaha) utmanas av er tårtfreaks där ute i landet! Vi kommer att ta fram vars en fenomenal tårta som sedan tävlar med åtta av era skapelser. Det blir som värsta fotbolls-VM med delfinaler, kvartsfinaler och gud vet vad.

Alla tårtor kommer att bedömas av en läskigt meriterad jury bestående av Sara Begner som är självutnämnt tårtmonster och Coops matinspiratör, Magnus Johansson som har gjort nobeldesserterna de senaste 3497 åren, bakoraklet Jan Hedh som är så nära Gud man kan komma, modeskaparen Lars Wallin som jag inte tror har ätit sen 1973 och Josefine Baummann som blev årets konditor 2011.

Så ja, om inte för att vinna så gör det för att bjuda det smått skräckinjagande gänget ovan på din favvistårta. Självklart finns det fantastiska priser, och jag tänker slå mig blodig för en natt på Grand Hotel!

Hoppa in här och läs om hur tävlingen går till, baka din favorittårta och börja fighten! Jag tänker då inte ge upp så lätt!!! ;)

Det här inlägget postades i Tävlingar. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Sveriges mest galna tårttävling – och ni kan utmana mig! (men jag ger mig inte utan en fight!!!)

 1. Paolo skriver:

  hade varit en ära att få tävla med dig,, tyvärr så är min enda tårta en pinochio tårta (sockerkaksbotten, grädde frukt och marängtopp) och det tror jag inte kommer speciellt långt..
  Att få bli bedömd av Jan Hedh är ju en utomjordlig dröm!! men hade velat baka mina bröd för honom istället,,,

 2. Örjan skriver:

  Annan baktävling. Har du anmält dig? Tydligen än så länge för få killar bland de anmälda. http://www.dn.se/kultur-noje/film-tv/tilde-de-paula-leder-baktavling

 3. Mattias skriver:

  haha…men då har du ett fantastiskt tillfälle att ploppa ur din lilla box och baka något galet!

 4. Karin skriver:

  Hej Mattias! Jag har just hittat din blogg och ville bara säga hej. Hej! Jag är alldeles tagen över din kreativitet och din galenskap vad gäller kombinationer och kreationer. Tack för extremt mycket inspiration!

 5. Mattias skriver:

  Men tack, vad kul…att du tycker bloggen är kul! :) Din blogg var också riktigt trevlig, så nu är den bokmärkt! Ha det bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>