Snöiga macaroner!

Man kan inte ha en vinter utan snöiga macarons! Daaa! Detta var faktiskt en julklapp till en av mina kära bloggläsare som jag hoppas mår mycket bättre nu. :)   Jag var stressad och körde på en gammal klassiker, nämligen det här receptet.

Jag har haft den här burken med ätbart snö i ett helt år, utan att använda det! Eller ja, all snö är ju ätbar, så jag får väl köra på ”vitt glitter”. Det är i alla fall helt galet.

Jag sprinklade på glittret så fort jag hade spritsat ut macaronsen på plåten.

Mmmm…röd karamellfärg gör allt vackert. :)

Det här inlägget postades i Jul. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Snöiga macaroner!

  1. Rebecka skriver:

    Jag blir så inspirerad av dina fina bilder och recept att jag tagit ett beslut – skall göra egna macaroons för första gången denna veckan. Nästan lite nervös och beredd på misslyckande, men jag ska försöka – och det är din förtjänst! Tack för inspirationen!

  2. Mattias skriver:

    Det är klart att du ska testa! Jag misslyckades så galet mycket i början, så ha tålamod!!!

  3. Lee skriver:

    Fantastiska färger!!!! Dessa e inspirationen till julmys som blir det 15e dec ute i stugan på landet! Välkommen om du e på Gotland! //Lee :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>