Sista kakvinnaren: Bad Bake Day!

Sista vinnaren av min kaktävling ska nu få sitt pris och Bad Bake Day har hållit mig vaken flera nätter i rad. Hon kan baka macaroons, är smått galen (bra galen) och experimenterar själv så det står härliga till. Ja, prestationsångest är bara förnamnet. Resultatet blev små mördegsskedar med Nutelladipp!

Jag använde det här receptet på skedarna, gjorde en tafflig mall i papper som jag sedan skar ut skedar utifrån. Lite pill, men inte alls så farligt. Ni behöver inte vara jättenoggranna, kanterna flyter ändå ut något när de bakas.

Just ja, jag doppade de i strösocker innan jag bakade dem. Inget knastrar så härligt mellan tänderna… :)

Det finns tusen saker som ni kan doppa kakskedarna i: Mjölkchokladdipp, vaniljkräm, sylt, lemon curd mm. Jag valde Nutella eftersom det här skulle skickas ner till Malmö och jag blev nojig att en vaniljkräm skulle härskna och annat galet.

Mmmm. Jag har som sagt använt det här receptet på vaniljkakor förr och de blir oroväckande beroendeframkallande. Tacka herren ovan att mina beroende uteslutande består av socker, smör, choklad och grädde…

Det här inlägget postades i Ätbara presenter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Sista kakvinnaren: Bad Bake Day!

 1. Lisa skriver:

  gott och pyssligt!

 2. Bad Bake Day skriver:

  Kan inte annat än älska detta!
  Fy fan så bra, längtar tills det anländer till kära Skåne!

 3. Louíse skriver:

  MUMMA!! MER MUMS ATT TITTA PÅ TACK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>