Så lite tid, förlåt! Nu senast Bokmässan!

Jag har sån ångest över att jag inte hinner blogga, har gjort så mycket. Hoppas att ni har överseende med det.

bokmässan1

Jag har varit på min första bokmässa i Göteborg och det var helt fantastiskt. Fick stå på scen och prata om min bok, baka och dra dåliga skämt. Allt som jag älskar! :) Och det faktum att mitt huvud var på en gigantisk poster ovanför ICA:s monter gav mig nästan hybris.

bokmässa2

Och några signeringar blev det. Jättenervöst, glömde nästan bort hur jag stavade mitt namn.

med-mattias copy

Efter första dagen gick jag på en fabulös middag när jag satt bredvid en av mina absoluta favoriter, Cecilia Vikbladh, som har skrivit en av mina älsklingar just nu: Veggivore. Och bilden är Cecilias! Jag sög på att ta bilder.

i-motern1

En annan bild av Cecilia. Jag snodde den eftersom jag såg mina böcker i ett hörn. :)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>