Recept från Nyhetsmorgon!

Här kommer bilder på bakverken jag pillade med i Nyhetsmorgon, samt länkar till recepten. :)

cabaret

Cabaretbakverket bestående av mördeg och chokladtryffel! Degen ger fler än 12 st, men jag gillar inte att halvera det. :)   Recept till Cabaretbakverket.
Psst…mallen till benen finns inte med på hemsidan, så antingen ritar du egna eller så köper du boken!

shabby chic

Världens godaste äppeltårta med äppelbottnar, äppelkompott, dulce de leche-frosting och gräddfrosting. Oh…my…god. Vill du inte göra en trevåningstårta så halvera receptet, då passar den perfekt i en vanlig springform. :)
Recept till min shabby chic äppeltårta.

löv

Ätbara höstlöv! Well, det är bara tidernas roligaste chips. Mallen finns inte på recept.nu, så antingen ritar du egna eller köper boken! Recept till höstlöven.

armageddon

Armageddon! Ett ätbart ljus som är så fint att man nästan blir religiös. Såå glad att det tändes i tv…haha. Det var några nervösa sekunder. Recept till Armageddon-bakverket.

ekollon

Och mångas absoluta favorit i höst: Ekollon! Eller ja, små hasselnötskakor med chokladtryffel. :) Recept till ekollonen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Recept från Nyhetsmorgon!

  1. Erica skriver:

    Hej Mattias

    Nu har jag nomierat dig till matbloggspriset..
    Hoppas du vinner

  2. Ella skriver:

    Hej härliga Mattias!
    Fick hem din fina bok igår och njöt av att bläddra i den. Så fin och så galen och så inspirerande! Jag har inte ditt tålamod med varken pyntet eller med att misslyckas så jag brukar köra på gamla halvsäkra kort, men jag ska absolut börja pynta mer. :)
    Tack för att du är den du är! Som en virvlande höststorm som far fram i parken och lägger vartenda löv där det gör sig som bäst!
    Kram på dig!

  3. Mattias skriver:

    Taaaack Erica! Vad snällt! :)

  4. Mattias skriver:

    Taaaack! Nee, men se boken som inspiration, blir också kul! :) Den går att använda på tusen olika sätt. Kramkkram! :)

  5. Maja skriver:

    Fast det skall väl inte vara ½ dl Flingsalt?
    Det lär ju bli rejält saltigt ;O))
    Med vänlig hälsning
    Maja

  6. Maja skriver:

    Kontaktade Recept.nu själv så nu är det helt korrekt, andra gången jag fick skriva till dem om detta recept, först hade de glömt att skriva dit chokladen öht till chokladtryffeln.

  7. Wow, ljustårtorna är ju genialiska! Det är ju perfekt fika till advent – en adventsljusstake av tårtor. Åh, längtar, tack för inspirationen!

  8. Mattias skriver:

    Tack! Alltså…de fick till och med recepten på mejl. Copy paste liksom. :)

  9. Mattias skriver:

    Tack! :) Pilligt men kul!

  10. Katinkas Kitchen skriver:

    Ahh de här ser ju bara helt underbart goda och söta ut! Är sååå ledsen att inte tål hasselnötter längre – min favorit!
    Med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen!

  11. WOW!! Den äppeltårtan måste vi prova. Kanske kan bli en bra fars-dags tårta här eftersom Hernan är helt frälst i kombinationen äpple och dulce nu. Tänk att Argentinarna ska vara så enkelriktade att de måste komma till Sverige för att våga ta ut svängarna ;D

  12. Mattias skriver:

    Alltså…den är helt fantastisk. Jaaa, sydamerikaner verkar lite småtråkiga med sin dulce de leche. Man blir alltid bjuden på samma bakverk. Som svenskar och vispgrädde. :)

  13. Pingback: Pampas Deli – Mattias Äppeltårta med Dulce de leche

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>