Raw raw raaahaaa…jungle fever!

Jaha, hur introducerar man leopardmönstrade macarons? ;) Visst är de coola? Jag fick lite macaroninspiration och var tvungen att ställa mig och svettas i köket trots oförskämt bra väder ute.

Först måste jag tacka Strössel och annat som skickar runt nya produkter för test till olika bloggar. Smart och kul, tack tack! Malty sheets är ett av det senaste som flyger runt bland bloggarna, ätbara sockerark med tryckta mönster på som man kan använda till bakverk och tårtor. I princip alla har valt att klippa ut och sätta på cupcakes eller vira runt en tårta, så självklart kunde inte jag göra det…haha.

Arken i sig smakar inte så mycket, vilket är bra. De smakar socker utan att smaka så überilla som sugarpaste brukar göra. Är fortfarande chockad över alla bloggare som öser på med sugarpaste-dekorationer, det måste vara så svårt att svälja ner!?

Jag klippte ut själva leopardfläckarna. Och jaa, leopardmönstrat är såå tacky, men också väldigt kul så jag var tvungen att testa. I aaalla fall, klipp som sagt ut de små fläckarna och lägg på macaronplupparna efter att ni spritsat ut dem.

Baka av som vanligt och de sitter ingjutna i macaronskalet.

De här gjordes för min kära sambo som har en pervers kärlek till kombon banan och choklad. Så, nutella och skivad banan it is.

Okej, jag brukar inte skryta, men det här var ett av de roligaste projekten på länge. Ska genast försöka komma på nya projekt med leopardinspiration!

Det här inlägget postades i Macaroons. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Raw raw raaahaaa…jungle fever!

 1. Tokfräcka och så gott det låter med choklad och banan i, macarons helt i min smak :-) , ja det där Malty sheets måste jag allt ta och köpa

 2. Elin skriver:

  Det finns en till Forslund som gillar choklad och banan… om du lyckas få till veganska macarons vet du var du kan vända dig för provsmakning… ;)

 3. Mattias skriver:

  Jag jobbar på det! Men faen vad det är svårt! Ska fråga Simon om tips, han lyckades i alla fall med maränger. :)

 4. Karolina skriver:

  Helt underbara :) . Lyllos din sambo som fick smaka dem.

 5. Linda skriver:

  asgrymma!!

 6. Pehrnilla skriver:

  Fullständigt lysande:)

 7. esters hörna skriver:

  vilken fiffig grej! Mycket snygga blev de och säkert goda med. :)

 8. eva skriver:

  Riktigt coooooola Mattias – men var detta modell större ?? Med tanke på 5 bananskivor på ???
  kollade efter leopard ark på strössel o annat men fick ingen träff på malty sheets :( :( kanske något som kommer in i sortimentet ….. ???

 9. Mattias skriver:

  Jupp, jumbomodell :)

  Precis, jag tror att om tillräckligt många gillar produkten så börjar de sälja den. Så ha tålamod!

 10. Lena skriver:

  ÅÅÅHHH! Vill ha!

 11. Kim skriver:

  Vilket jäkla finlir! Snygga!

 12. Mattias skriver:

  :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>