Nej, det smakar inte skit… ;)

Min största skräck är att barnet inom mig ska springa bort. Jag vill aldrig bliva stur, aldrig, varför annars skaffar man ”baka kakor” som hobby!? haha. Det barnsligaste som finns är kiss och bajs och de gulligaste gosedjuren ever är de söta(?) gosedjuren nedan. Gosedjuren går bland annat att köpa här, kakorna får ni däremot knåpa ihop själva!

Jag testade ett recept på cake pops som cirkulerar runt på alla kakbloggar, dvs. att gegga ihop kaksmulor med Philadelphia. Jag gjorde det till mina sushipops, då funkade det utmärkt. De mörka är oreoskakor mixade med philadelphia och de gula är Singoallakex med philadelphia. Konsistensen blev inte så gosig som när man använder muffins och blandar med smörkärm eller Nutella. Men gott!

Färgad vit choklad och mörk choklad. Inte svårare än så. Ögonen är vit sugarpaste målade med svart, ätbar penna. Jag hoppade fötter och händer på cake popsen eftersom det blev lite för pilligt. Jag gillar inte heller sugar paste galet mycket, så det var enkelt att övertala mig själv att avstå. :)

Visst är de härliga? Perfekta att ge bort till barnsliga vänner. Ja, eller till riktiga barn såklart.

Det här inlägget postades i Kakklubbor och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Nej, det smakar inte skit… ;)

 1. Kim skriver:

  Vart har du köpt klubb-pinnarna? Jag har letat överallt men hittar verkligen inga! :)

 2. Annelie skriver:

  Sååå söta och helt galna! :)

 3. Hihi… jag har sett de där gosedjuren. Finns det något du inte kan göra?

 4. Marina skriver:

  Jag gillar de verkligen! så söta!

 5. Lotta skriver:

  Hej igen! Jag har en fråga om cake pops. Har läst lite i boken du visade här för ett tag sedan. Bakerella påstod att det är bäst med cake mix men jag föredrar att baka sockerkakan/chokladkakan själv. Funkar det? Kan man göra en sån kaka och sedan smula den och blanda med philadephfia eller nutella? Och sedan doppa i smält choklad? Eller gör man på nåt annat sätt?
  Tack på förhand // Cake pop-nybörjaren

 6. Lotta skriver:

  Jo, och grattis till vinsten förresten!!

 7. Karolina skriver:

  Att något så äckligt kan vara så gulligt :D . Hoppas du fortsätter att bejaka barnet inom dig för det verkar leda till fin fina bekverk :)

 8. Fridas kök skriver:

  Det är alltid lika roligt att kika in här, för att se vad du har gjort denna gången. Du överträffar dig själv varje gång, tycker jag. Har sett dessa ”gosedjuren”, söta förstås men jag hade ju aldrig kommit på tanken att göra kakor av dem… haha haha. Du rockar! ;-)

 9. Miss Muffin skriver:

  åh herregud vilka fantastiska skapelser. såna vill jag ha.

 10. sana skriver:

  Vilken söta cake pop du gjorde! alltid roligt att komma in och se dina bakverk!

 11. Mattias skriver:

  Men tack! Känns grymt att det kommer från dig som är cirka 5000 gånger bättre än jag på att göra snygga bakverk. :)

 12. Mattias skriver:

  Tack! :)

 13. Mattias skriver:

  haha…abselut. För sent att bli vuxen nu ;)

 14. Anna skriver:

  Hej

  Var köper du pennorna?

  Fantastisk blogg!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>