När jag inte bakar…äter jag Sveriges godaste mjukglass :)

mjukglass2

 

Jag lever just nu mina drömmar i vår lägenhet och kan inte sluta prata om den. Ibland tror jag att det bara är en lånelägenhet som vi måste lämna tillbaka efter sommaren. Bara det faktum att jag och Jonas kan promenera på Djurgården på kvällarna är så mysigt att man nästan blir rörd. Och på tal om Djurgården så har vi hittat stans godaste mjukglass! Den finns på Villa Godthems trädgårdscafé, bara ett stenkast från Djurgårdsbron, och är så god att man inte tror det är på riktigt. Den görs på vaniljstänger, vispgrädde och allt annat de kallar ”äkta”, och smakar verkligen som hemmagjord vaniljglass…fast mjuk.

 

 

 

mjukglass1

De har även jordgubbsmjukglass som är lika god…speciellt med deras hemmagjorda chokladsås. Så har ni vägarna förbi Djurgården, testa glassen!

mjukglass5

De har även vanlig fika, vin och enklare mat. :)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till När jag inte bakar…äter jag Sveriges godaste mjukglass :)

 1. Andreas Ivarsson skriver:

  Sjukt bra, måste testa snart!
  Fick dåligt samvete när jag var iväg i Skottland förra veckan, på en dag slängde jag två glassar (en mjukglass och en vanlig) på grund av att det inte smakade glass. Är det bara jag som är snobbig eller blir glassen sämre och sämre?

 2. Mattias skriver:

  Hmmm…jag vet inte…haha, men jag gillar att du gjorde det! Jag blev snobbig när jag började göra min egen glass. Nu vet jag liksom hur gott det kan bli. :)

 3. Andreas skriver:

  Hej på er!
  Om ni inte vill göra egen mjukglass kan ni hyra en maskin av mig på http://www.hyramjukglass.n.nu.
  Glassiga hälsningar från
  Andreas :)

 4. Andrew skriver:

  Mjukglass betyder SOMMAR :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>