Min nya bebis – Matmagasinet VEGO

omslag-vego

Jag har inte bloggat på hur länge som helst…och fy farao vad tråkigt. Men jag kommer leta mig till bakbordet lite då och då. Jag har i alla fall en bra ursäkt! Jag har nämligen startat en tidning tillsammans med min vän och kollega Sofia Dahlén. Matmagasinet VEGO heter den och är Sveriges första 100%  vegetariska mattidning. Perfekt för alla som vill skära ner på kött och äta mer supergod vegomat! :)

Lösnummer och prenumerationer går att köpa från hemsidan Matmagasinet VEGO. När tidningen släpps den 23 januari postas tidningen direkt hem till dig!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Min nya bebis – Matmagasinet VEGO

 1. Malin skriver:

  Grattis Mattias! Jag väntar förväntansfullt… Det ska bli jättekul med en vegotidning! Kul att ni har rawfood inslag! Jag hoppas på en fortsatt diskution i tidningen om vad man kan ersätta smör med (när man kan använda olja etc) och varför/om vegomargarin är ett substitut som bör undvikas.

 2. Terese skriver:

  Stort grattis och heja – precis en san tidning behovs i sverige. Lycka till! XXX

 3. Ellen skriver:

  Jag har nyss bläddrat i Vego för första gången, såå imponerad! Jag hoppas tidningen går att få tag på hos Pressbyrån också till slut men just nu kommer jag nog prenumerera… Ibland behöver man ny inspiration!
  Sedan jag slutade vara vegetarian ”på riktigt” (för flera år sedan) har jag bara lagat samma vegetariska rätter om och om igen… Vego har redan hunnit ge mig så himla många nya idéer!
  Det är också en tidning som är lättläst och elegant, bra gjort!

 4. Anneli Thorström skriver:

  JAG ÄR KÄR………………I DEN NYA TIDNINGEN MATMAGASINET VEGO.
  EN HELT UNDERBAR TIDNING,VACKER PÅ UTSIDAN & SPÄNNANDE,
  INTRESSANT OCH SÅ LÄCKER PÅ INSIDAN MED ALLA FANTASTISKA,HÄRLIGA OCH GODA RECEPT OCH FINA BILDER.ÄNTLIGEN EN EFTERLÄNGTAD TIDNING SOM HAR FÖTTS.MILJONER TACK MATTIAS.

 5. Liv skriver:

  Det är en fantastisk tidning! Tack och bra jobbat! Jag ser fram emot att få nästa nummer hem i brevlådan. :-)

  /Liv

 6. Äntligen – en riktig hälsotidning – av folk som har ett brinnande intresse för vegetarisk kost. Denna tidning är det bästa som hänt inom vegetarismen de senaste 20 åren. Lycka till. Tack för det fina jobbet Leif-Tage

 7. Mattias skriver:

  Tack Leif-Tage, vad fint skrivet!

 8. Desirée Larsen skriver:

  Läste precis tidningen och hittade hit – vilken underbar tidning! Perfekt!! Toppenrecept gav mig massor med inspiration och hela tidningen gör mig bara glad =)

  TACK!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>