Melodifestivalen!

3a

Jag fick ju den helt galna frågan om att baka bakverk till artisterna i årets Melodifestival. Say whaaaa!? Tror det var första gången jag nästan grät av lycka.

Alla artister fick sin personliga lilla skapelse och alla recept hittar du här: http://www.svt.se/melodifestivalen/sa-lagar-du-mellobakelserna

Tack till SVT och alla galningar där för att ni gav mig den här chansen.

bakverk

5

Här är en bild min sambo Jonas tog sekunderna före jag var med i bild. :) För att ”bara” stå och le och se glad ut i tv så var det faktiskt riktigt nervöst. Men skitkul. Och alla där var supersnälla och gulliga och helt fantastiska.

6

Och här ser ni var vi två ”gömde” oss under programmet. Helt absurt att sitta så nära alla artister.

anton

Och här är dundersöta Anton Ewald som märkligt nog kom sist, men som tydligen knaprat lite marsipan som tröst. :)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Melodifestivalen!

 1. Emelie skriver:

  Jag jublade när jag såg dig i teve. ”Men det är ju Mattias!!” – Mitt tevesällskap fattade ingenting. Jag skrek ”Bake my day – de där goda ekollonen!” – då fattade de. ;)

  Jag vill se mer av dina fantastiska bakverk!

 2. Trollmamma skriver:

  Åh, tack för länken! Jag har letat som attans på SVTs site men inte hittat en enda länk. Och ännu mer glad att se att min favvolåt ”Bröder” fått ett bakverk utan den förhatliga chokladen! Det lilla fåtal av oss som inte tål kakao tackar och bugar för denna ynnest. ;)

 3. Jag som inte ens ser Melodifestivalen lyckades se ditt ansikte skymta förbi i rutan, på en tv utan ljud på en restaurang jag befann mig på, haha. Way to go! Måste ha varit skitkul! :D

 4. Torun skriver:

  Hej Mattias! Jag efterlyser inlägg av dig lite oftare. Kanske du haft mycket att göra? Men du är ju så KREATIV, så kom igen nu och blogga lite mer frekvent :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>