Macaroon extra allt!

Jag har tagit fram tidernas godaste macaroon! Aaah! Vet inte hur jag ska beskriva den för att ni ska förstå. Ja, den är ett plagiat på ett klassiskt Snickers, men Snickers är också det godaste jag vet. Jag och min kille går just nu på en dunderdiet utan kolhydrater och synd. Ja, förutom en gång i veckan då vi badar i allt som är gott och överflådigt. Här är grundrecept på macarooner.

Chokladmacaroon som fylldes med jordnötter och dulce de leche. Toppen doppades i mörk choklad och dekorerades med jordnötter. Ah, så gott.

Jag hann ta en bild på en macaroon innan den slank ner. Det blev 35 macarooner och lite för många har jag nu malt sönder och paketerat i min mage. Jag som tänkte bjuda alla på jobbet, men nja, det gick inte så bra. Jäkla karaktär. Jäkla goda macaroon.

Det här inlägget postades i Macaroons och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Macaroon extra allt!

  1. Maggie skriver:

    Åh, den här måste jag göra!

  2. Erica skriver:

    mums, det måste jag testa! så många fyndiga versioner du kommit på och testat här. helt awesome, jag blir så inspirerad!

  3. Mattias skriver:

    Tack tack tack allihopa! Jättesnällt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>