Lenôtre har öppnat i Stockholm!

Alltsååå…har ni missat att franska Lenôtre har öppnat i Stockolm!? För det första så hade även jag missat det, trots att jag är en flott Östermalmsdam som dagligen dansar runt längs Karlavägen. Men nu har jag varit där! Om du bor Stockholm eller har vägarna förbi så titta in. Karlavägen 59 that is!

Okej, jag smakade aldrig de här så smällkaramellerna, men det blir nästa gång. Däremot vräkte jag i mig alla macaroner de hade. Alla! Jag klättrade på väggarna av sockerchock efteråt, men ångrade inget. Rien! Godast var vanilj eller karamell…eller pistage. Men det absolut godaste med dem att de var gjorda på spansk kalasgod mandel som till skillnad mot andras (mina egna) faktiskt smakade mandel. Riktigt mandel. Riktigt jävla god mandel.

De har även fantastiska bakverk. Jag var lite besviken när franska Ladurée öppnade i Stockholm eftersom de saknade just bakverk. Det är ju bakverk vi i Sverige är så usla på. Semla, semla, kanelbulle, semla, butterkaka, semla, mazarin…zzzzzz. Ååååh, på tal om Frankrike så åker jag till Marseille om 1,5 vecka. Längtar sååå. :)

De säljer även en massa olika delikatesser. Gåslever, tryffel, tapenade, kex, choklad, oljor. Nu är inte gåslever min favorit, men om ni älskar sånt är det bara att köpa på er. Det enda som får tvångsmatas enligt mig är min pojkvän.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Lenôtre har öppnat i Stockholm!

  1. rebecka skriver:

    Jag är liiiite avis på dig nu! Frankrika is da shit på riktigt. Och förresten, ungefär vart i Stockholm ligger Karlavägen?

  2. Tess skriver:

    Men åhhhh tack för tipset. Dit skall jag ta mig i helgen :-) ))

  3. Lena skriver:

    Hur ljuvligt som helst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>