Kärleksbomb: Mia Öhrns brutalt fantastiska franska bakbok!

Mia7

Jag ser mig ofta lite som en galen, utflippad version av Mia Öhrn. Jag försöker att göra enkla bakverk i grunden (precis som Mia), men sen går jag bananas när det gäller utformning och dekorationer. Vet inte vad jag ville ha sagt med det där mer än att vi är ganska lika vi tu. Vi delar t.ex. samma kärlek till franska bakverk. Kärlek och kärlek, snarare läskig borderline besatthet. Och nu har Mia gett ut boken Franska Bakverk som seriöst är hennes absolut bästa och snyggaste bok någonsin. Om du vill ha en fransk bakbibel är det den här du ska köpa. På riktigt.

Mia10

För det första är bilderna helt brutalt vackra. Och illustrationerna. Och formgivningen. Jag menar…helt…underbara. Eller hur? :)

Mia9

Superfina foton och ja…jag blir lite bitter när jag ser hur grym den är. Men samtidigt skitglad att det äntligen finns en bakbok med franska bakverk som inte tar tre dygn att bli klar med. Här är förenklade klassiker som alla klarar av.

Mia2

Mia försökte såklart att muta mig och några bloggare med en champagnefrukost från himlen. Jag snaskade canelé som jag bäst brukar beskriva om ”bakad vaniljkräm”. De är väldigt speciella och går inte att sluta äta.

Mia8

Min favorit var utan tvekan päronoajen till höger. Shit alltså, mandel och päron är det bästa samboparet efter mig och Jonas. Och chokladeclairerna till vänster kan man aldrig gå fel med. Så ja, köp boken på Bokus eller Adlibris eller spring till närmsta bokhandel. :)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>