Kanderade mini-pumpor fyllda med crème brûlée!

Förlåt för att det har dröjt lite med ett inlägg, har haft fullt upp. Och den här veckan blir likadan. Håller på med boken, samt ska baka lite till en väns bröllop (dock inte bröllopstårtan! haha)

Jag har blivit besatt av Martha Stewart…igen. Och de här små kanderade minipumporna, fyllda med crème brûlée var jag bara tvungen att göra. Why? För att det kan vara tidernas bästa idé! Jag krånglade inte till det, men du kan krydda sockerlagen som pumporna sjuds i och även smaksätta vaniljkrämen, allt efter tycke och smak.

Vi börjar först med videon från Marthas show, sååå söta!

Jag vet faktiskt inte hur ovanliga de här små pumporna är. Jag köpte mina på Hötorget för 10 spänn styck. Du behöver en vass kniv för att skära av locket, sen går det bra med en tesked.

Du kan antingen fylla den med crème brûlée, vilket jag gjorde.
Vill du köra vegan så testar du det här (du kan ersätta Alpro Airy & Creamy med Alpros vanliga sojagrädde, eller bara ta sojamjölk.
Eller vill du följa Martha Stewart så gör du enligt originalreceptet.

Mina bilder blev lite ruggiga, tog dem i en mörk lägenhet under vackert glittrande lysrör. ;)

Kör nu er egen variant och hör av er med vad ni tycker! Väck din inre Martha hörru!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Kanderade mini-pumpor fyllda med crème brûlée!

  1. Christine skriver:

    Wow de ser fantastiska ut. Pumpa och crème brulée, vilken kombo!

    Jag har förresten gett dig lite bloggkärlek.

    Kram Christine
    http://matikvadrat.se/2012/11/06/bloggkarlek/

  2. Mattias skriver:

    aw, vad fint! Vad avundsjuk, det har drivit mig i alla år! haha . Tack! :)

  3. Creme Brulee skriver:

    Vilken häftig idé, nästa halloween så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>