Kakor är också politik, del 2

Som jag har förklarat tidigare så här kakor också politik! ;) Riksdagen är igång och SD sitter med som om ingenting har hänt. Isch pisch! Jag vet att jag är edgy, men Sverigedemokraterna är trångsynta, obehagliga människor med läskig retorik.


Ni är smarta människor. Sverigedemokraterna vill få bort muslimerna därför att de är ett ”problem”. Med den idiotlogiken så borde Sverige rimligtvis skicka bort Sverigedemokraterna!? Suck.

Jag gjorde cakepops enligt mitt vanliga recept. Eller, nja, principen var samma men jag använde mig av överbliven chokladtårta. Återvinning när den är som bäst!


Först en ”farlig muslim” i burka.

Sen var jag tvungen att göra några ”läskiga blattar” också. Med lite inspiration från Fazers lakritsflicka så gjorde jag den här lilla gubben. Sugarpaste, sugarpaste! Och små choklad chips.


Alla är vi lika på insidan och den enda gången det är motiverat att bruka våld, är när man äter cakepops!

Det här inlägget postades i Kakklubbor och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Kakor är också politik, del 2

  1. Alla är lika på insidan, så sant som det är sagt. Kul att det stämde in på cakepopsen också. Bra idé att använda överbliven chokladtårta.

  2. fröken kök skriver:

    fan vad jävla bra. ha ha…

  3. Marina skriver:

    Gillar både din kommentar och cakepops. De är fantastiska!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>