Kakor är indeed den bästa presenten…

Jepp, så är det. Jag ger alltid bort kakor i present och det är inte för att jag saknar fantasi eller pengar…okej…kanske lite. Men ingen kan bli sur om de får en låda med krossade finska pinnar! Jag håller hårt på min åsikt i den här frågan för nu vet jag nämligen hur det känns att få kakor själv. De här kommer från en galafantastisk, svindyr restaurang i New York, nämligen Per Se. Jag skulle inte ens ha råd att slicka dörrmattan där så jag grät tårar över de här små kakorna.

Vi svennar tror att småkakor är the shit här, men USA är minsann grymmare. De håller i alla fall liv i sina…och sprider dem. Det säljs fortfarande måttligt mumsiga Chocolate chip cookies överallt i detta långa land, men försök ni att åka över Atlanten till the big apple och finn mandelkubbar eller kolasnitt där. Omöjligt! Det här måste vi styra upp!

Just ja, glömde berätta att de var fyllda med någon form av chokladkräm. Det stod inte på förpackningen så vi gissade på. Jag tyckte att den var väldigt bitter, vilket var bra till den ganska intetsägande kakan. Jonas älskade dem även om han anade ”russin” i chokladen. Hepp, Per Ses hemlighet får vara hemlig ett tag till.

På fredag blir det Pridedessert! Lugna, snart är det slut på regnbågsbestyren!

Det här inlägget postades i Småkakor. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kakor är indeed den bästa presenten…

  1. chanette skriver:

    regnbåge e ju kul.. precis som alla underbara regnbågs personer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>