Jobb, jobb, tävling och lite mer jobb…

Aaah, är så upptagen med allt och lite till. Bakbögen måste ju tjäna in sina arma slantar också. Just nu håller jag bland annat på med att tvinga min stackars sambo att provsmaka diverse kombinationer av fyllningar och bottnar. Det är Coops tårttävling som gäller. Har jag inte sagt det förr så är jag en galen tävlingsmänniska, så om du vill se mig gråta bittra tårar, ställ upp!!! :) Baka er favorit och håll tummarna.

Här är en av kombinationerna jag håller på med. Får se om den kvalar in som mitt bidrag. Dock ska den inte se ut såhär, det vore inte så ”Bake my day” av mig. ;)

Kanske en galen gris? Njaee.
Nu ska jag fundera på något skoj till mors dag!

Just ja, i det senaste numret av 101 Nya Idéer så har jag med ett litet pyssel. Modell är min systers katt Izzy.

Det här inlägget postades i Tävlingar. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jobb, jobb, tävling och lite mer jobb…

  1. Ann-Marie skriver:

    Kakan ser god ut och missen är söt. Ska nog pröva bollen, det enda jag använder kaffefilter till annars är när jag steker bacon i micron :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>