Jobb jobb jobb…och radio

Jobb, jobb, jobb. Maj är mördarmånaden. Utöver mitt jobb skriver jag även på en bok (dock inte bakbok) och samtidigt tackat ja till en massa bakjobb. Suck, ja vad gör man inte. Längtar till Kristi himmelfärd, då har jag en massa tid över att baka saker för mig och bloggen. ;)

Jag har börjat experimentera med sockerpapper (Malty sheets) som jag fått på test från Strössel & annat. Ni får en liten sneak peak eftersom jag fortfarande är på galna professorn-nivån och inga färdiga kreationer. :)

Den här skapelsen blev minst lyckad, men jag tror att saxen är rätta redskapet för att skapa optiska mönster.

Imorgon gästar jag Nanne i P4! Så på med radion vid 14:30 och lyssna på vad jag har för mig ;)

 

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jobb jobb jobb…och radio

  1. Duktiga Tjejen skriver:

    Jag är nyfiken på vad du skriver för bok? Även vad mer msn kan göra med sockerpapper. De går alltså att äta förstår jag- smakar? Kul med radio!

  2. Mattias skriver:

    En skönlitterar skapelse. Vill inte säga mer än, sorry. :)

    Ja, de går att äta. Smakar inte så mycket, men jag återkommer snart med en full utvärdering. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>