Jag tar mina egna bilder!!!

Vill bara förtydliga att det är JAG själv som tar alla bilder, både på bloggen och till jobb. Flera tidningar har skrivit ”Foto: Jonas Forslund” av någon märklig anledning. Men men, inte det värsta som kan hända, utan Jonas hade jag ju inte klarat av ett skit. :)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag tar mina egna bilder!!!

  1. Madde skriver:

    och det är minsann inga dåliga bilder heller! ska snart promota dig i min lilla blogg.. Kram från Malmööööö..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>