Jag i TV4 Nyhetsmorgon! :)

Yeeey, idag fick jag äntligen vara med i Nyhetsmorgon i TV4 och visa några fabulösa bakverk från boken. Jääättekul och en helt galen upplevelse. Lite pirrigt före sändning, men jag tyckte att det gick kalasbra. :) För dig som missade så kan du klicka på videon ovan. Vad tycker ni?

tv4

Här står jag med programledaren Jenny Alversjö som jag ääälskar. Supertrevlig och jätterolig, precis som jag gillar dem! :) Med mig hade jag min fantastiska bärpaj, ätbara höstlöv, ekollon, Armageddon-bakverk, mina fabulösa Cabaretdansöser samt min vrålgoda shabby chic äppeltårta.

Det var även brutalt roligt att få träffa Carolina Gynning som självklart fick smaka. Jag försökte att byta min bok mot en av hennes tavlor. Det gick…sådär. :)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Jag i TV4 Nyhetsmorgon! :)

 1. Cosmo skriver:

  Roligt att se att de går bra för dig! Grymt kul!

 2. Fanny skriver:

  Fantastiska bakverk – kul och annorlunda! Går det möjligtvis att hitta recepten på klubborna någonstans (om jag inte minns fel så föreställde de fiskar)?
  Tack på förhand :)

 3. Emelie skriver:

  Vilket fantastisk intryck du gav i tv! Jag har köpt din bok, men nu måste jag ju verkligen börja baka!!

 4. Mattias skriver:

  Tack Cosmo! :) Hoppas att allt är bra med dig!

 5. Mattias skriver:

  Du måste ju kööööpa boken!!! :) Får se om jag lägger upp den på bloggen snart.

 6. Mattias skriver:

  Tack! Vad kul! :)

 7. Malin skriver:

  Du var jättebra Mattias!! Så roligt att få se dig live! Verkligen inspirerande och kändes så uppfriskande med någon som säger att det blir perfekt hur man än gör det. Helt rätt, allt blir ju faktiskt oftast gott, trots att det inte blir precis som man tänkt sig. Jag tycker att det känns mycket mer inspirerande med någon som säger så, än med någon som pekar med pekpinne hur allt ”måste” vara. Supergrattis, hoppas på att få se dig snart igen i tv-rutan!!!

 8. Mattias skriver:

  haha…tack! Mjo, så trött på det perfekta. Lite trasiga och knasiga är min melodi! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>