Jag är med i TV4 Nyhetsmorgon! + Jonas födelsedag

 Jepp, imorgon är jag alltså med i TV4 Nyhetsmorgon och bakar tokiga tårtor. :) Ska bli superkul, så glöm inte att titta. Tror allt börjar vid 8 så sitt bänkade.

 

fodelsedag2

I torsdags fyllde min arma sambo Jonas år. Jag hade ju tänkt smyga förbi Tössebageriet och shoppa bakverk till frukosten, men kvällen innan krystade han ur sig ett: ”Du bakar väl en tårta?” Suck…haha. Så jag gjorde chokladbottnarna i förra inlägget, samt chokladfrostingen. Med enda förändringen att jag pimpade frostingen med krossade cornflakes. Sen fyllde jag tårtan med mosad banan och vispad grädde och täckte allt med chokladfrosting och krossade cornflakes. Jonas älskar ju barnkalastårtor, så ja…han blev minst sagt nöjd. :)

fodelsedag1

Jag gjorde även French toast aka. fattiga riddare med rostade pekannötter, karamelliserade bananer och varmt lönnsirapsmör. :)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag är med i TV4 Nyhetsmorgon! + Jonas födelsedag

  1. Pingback: Tårtor som får applåder | astmaochallergiforeningenlulea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>