Hur många rutor behöver Marcus Olausson?

Jag har en oförskämt vacker karl till vän, Marcus Olausson. Han blev ”Sveriges man” 2009, jobbar som modell och personlig tränare, samt ska plugga till läkare. Ja, perfekt, mer eller mindre. Mitt uppdrag i livet är att rasera hans vältrimmade kropp genom att göda honom med kakor. Mina Marabou-kakor kom till av att Marcus kände sig nere en helg och jag undrade ”hur många rutor behöver du?” Ni vet som i Marabou-reklamen! :)

Nu kom kakorna aldrig iväg eftersom jag inte hade pengar till porto och sen föll de i glömska, men upp på bloggen ska de upp i alla fall!

Här har ni mannen i fråga. Hubba hubba?

Jag ville att de skulle se ut som en maraboukaka, men resultatet blev inte så vackert som jag väntat mig. Det ser ju fortfarande ut som ett underbart beroende för chocoholics, men ja, perfektionisten i mig vill in och pilla.

Jag måste tyvärr erkänna att jag inte har något recept på kakan. Tror att jag googlade fram ett kladdkaksrecept ”utan mjöl”, eftersom de blir mer kompakta.

Själva grejen var ju främst förpackningen. Gult omslagspapper, sedan rött omslagspapper, guldsnöre och avslutningsvis en blå oval som jag gjorde på datorn och skrev ut. Överträffade tom. mina förväntningar. :)

Det här inlägget postades i Ätbara presenter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Hur många rutor behöver Marcus Olausson?

 1. Lisa skriver:

  så galet fint och snygg karl! ;)

 2. Niklas skriver:

  Fantastiskt skapelse -älskar den!
  Håller man sen för hans tatuering är också han en 10poängare.

 3. Mattias skriver:

  haha…mjo, fantastisk människa. Galet snygga bilder du tar! :)

 4. Pehrnilla skriver:

  Mannen kommenterar jag inte;) men ditt paket var galet snyggt, du har roliga idéer.

 5. Wille skriver:

  Oh shit!
  Vilken underbar present och vilken kille du är…
  Jag beundrar dig!

 6. Johan skriver:

  Hej.

  Jag undrar om jag kan få beställa en Marcus Olausson Marabou kaka?
  Hur lång tid kommer det ta?
  Och får man även en smakbit av mannen i fråga?

  Din blogg är fantastisk.

  Adjö.

 7. Mattias skriver:

  haha…äh, gör en egen, min blev inte så snygg, det var mest förpackningen som gjorde det.
  Han är nog ganska svårövertalad men du kan ju alltid försöka. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>