Happyyiie Valentineee igeeen…

Yeey…lyckades få igång internet…lite i alla fall. Ni får dock bara ett smakprov, har inte haft tid att ladda in alla foton i datorn. Här är jag och Jonas på Alla hjärtans dag. Jag försöker att se snygg ut och Jonas pressar in en Valentines cupcake i käften.

Och inte vilken som helst, utan de från Magnolia Bakery. Andra gången på två dagar som jag drog mig dit, de är så förbaskat jäkla goda att nackhåret krullar sig.

Sista teasern blev den här pizzan på Pizzeria Mozza som var så förgörande god. Nancy Silverton är min stora hjälte och jag besökte även hennes La Brea Bakery (koooommer bilder sen). Men åter till den här pizzan med en fänkålskorv, grädde och lök. Ah! Bara det bästa och för ynka 100 spänn. Man blir ju salig.

Btw. Jag och Jonas gick 2,5 mil igår, så vi förtjänade det. Idag ska vi till Universal Studios, sen ska jag försöka pilla lite med bilder (är bara så jäkla trött efter en dag på stan).

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Happyyiie Valentineee igeeen…

 1. Lisa skriver:

  Åhåhåh! Det låter sannerligen som den franska motsvarigheten till pizza; Pissaladière. Kan det här vara en sån?
  Bröder på den ser verkligen ut att vara ett litet mästerverk.

 2. Paolo skriver:

  vad söta ni är! ser så kära ut..

 3. Mattias skriver:

  Njee, det var faktiskt en genuin italiensk pizza inspirerad av pizzerian i den lilla italienska staden där Nancy Silverton har sitt sommarhus. =) Men Pissaladière är ju också helt fantastiskt!

 4. Mattias skriver:

  We are!

 5. Åhh, vad jag längtar tillbaka när jag ser alla dessa bilderna! LA är fantastiskt :)

 6. Pingback: En fantastisk Alla hjärtans dag på er alla!!! :) |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>