Grattis Miss Inga! Stans flottaste värdinna!

Då var det dags för Miss Inga att fylla 16 år. Berns flotta värdinna, tillika min vän och chef, ställde till med kalas och jag fick minst sagt prestationsångest. Det är inte lätt att tillfredsställa en bög i Prada när man varken har sinne för pengar eller fashion. Men jag gick till botten med allt och försökte rota fram vad det är varenda tranny vill ha, tuttar och murra såklart!

Självklart körde jag på nu mera klassiska cakepops bestående av mixade Oreo-cookies och Philadelphiaost. Sen kom problemet! Jag har fortfarande något svårt att få en bra konsistens på chokladen när jag smälter den, i alla fall vit choklad. Den blir alldeles för tjock och täcker inte alls fantastiskt jämnt. Detta insåg jag såklart efter att cakepopsen doppats.

Lösningen blev att jag även täckte dem med sugarpaste som jag färgade hej vilt. Jag gillar sugarpaste som dekoration men tycker inte att det smakar fantastiskt, därför kändes det som en jobbig men nödvändig kompromiss. Hoppas att de smakade gott ändå.


När jag vill göra andra formar än bollar så trycker jag ihop degen, kavlar ut den tjockt och trycker eller skär ut olika former. Murrorna skar jag ut med kniv och brösten med runda kakmått.

Tuttar!!!

Jag fick lite panik med inslagningen eftersom jag redan var sen till festen, så jag hittade en låda, gammalt guldpapper och ett tygsnöre. Voila!

Det här inlägget postades i Ätbara presenter, Kakklubbor. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Grattis Miss Inga! Stans flottaste värdinna!

  1. Pingback: Baka bröst för Bröstcancerfonden! « Bake My Day |

  2. Sara skriver:

    hmmm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>