God jul med TV4 News ;)

God jul på dig! Jag förstår att du är upptagna med att…eh…stöpa ljus och stoppa korv? eller vad du nu pysslar med. Jag vill bara säga att om du bläddrar förbi TV4 News så vänta tills ni ser min bakade logga blinka förbi i bakgrunden. :) Min kära sambo jobbar på TV4 News och bad mig bidra med lite julkänsla, and so I did. Inte lika bombastisk som när vi gjorde hela studion i pepparkaka, men alltid något.

Jonas skickade precis den här bilden. Pepparkakan har nu jobbat sig in i studion! Jag förutspår att om 30 minuter kommer pepparkakan även att läsa upp nyheterna. Yeeey!

God jul!

Det här inlägget postades i Jul, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till God jul med TV4 News ;)

  1. pilla skriver:

    Såg den för en sekund sedan. Saknade dock den fina pepparkaksstudion.

  2. Receptbyrån skriver:

    Hoppas du haft en riktigt bra jul.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>