Går på tårtkurs hos min vän Jenny!

Förlåt för att jag är en usel bloggare igen, har snaaart deadline på min bok och jobbar häcken av mig för att den ska bli fantastisk. Och det blir den, det lovar jag!

jenny

Mitt i allt hann jag iaf. med en tårtdekorationskurs hos min kompis Jenny. Man fick lära sig blanda kristyr, spritsa, kavla sugarpaste och en mängd annat. Perfekt att ge bort som present till bakglada nybörjare! :)

jenny2

Jenny som står och visar spritsteknik på bilden ovan till vänster, lär även ut hur man gör sockerblommor och tittägg. In på hennes hemsida och kolla!

jenny1

Jag skulle iväg och välkomna Jonas systers nyfödda son till världen och fick skynda mig allt jag kunde, men såhär långt hann jag stressat pilla med min tårta.

Men som sagt, kolla in Jennys hemsida. Jag, som är uppriktigt rädd för sugarpaste, har nu lärt mig att klä en hel jäkla tårta med det. Så nu kan hela min vänskapskrets gifta sig, bröllopstårtsbakaren är redo!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Går på tårtkurs hos min vän Jenny!

 1. Anna skriver:

  Vilket bra tips!
  Och vad jag längtar efter din bok! Att blogginläggen är mer sällan förekommande känns lätt att förlåta om det beror på den. :)

 2. Elins bakficka skriver:

  Tack för tipset! Jag ska definitivt gå sockerblomskurs hos henne.
  Va kul! Tack!

 3. Mattias skriver:

  haha…vad bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>