Galaglittrande chokladtårta i tidningen Vi:s jubileumsnummer!

vi2

 

tidningen-vi-omslag-100-arI år firar tidningen Vi 100 år och det måste ju självklart firas. Hur gör man det på bästa sätt? Man kontaktar Bake My Day såklart! :)

Jag gjorde en brutalt vacker tårta bestående av chokladbottnar, chokladklegg, päron och pekannötter. För att få receptet måste ni springa iväg och köpa tidningen, men bilderna bjuder jag på!

Och för dig som undrar så tillverkade jag det guldiga tårtfatet själv av en pajform, ljusstake och mängder med guldglitter. Även blommorna blev beströdda med gulglitter, precis som det ska vara när man fyller gammal. Hurra hurra!

vi1

Plus att en liten dröm gick i uppfyllelse, jag fick nämligen jobba med fotografen Wolfgang Kleinschmidt som tog de fantastiska bilderna. Jag har varit hemligt livrädd för honom tidigare eftersom han är en sån gigant, men han var så trevlig att jag nästan smälte.

Det här inlägget postades i Tårtor. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Galaglittrande chokladtårta i tidningen Vi:s jubileumsnummer!

 1. Linda Mp skriver:

  Dina tårtor imponerar alltid men just idag är jag helt häpen över tårtfatet!

 2. Emelie skriver:

  Men hallåå, det ser ju helt sjuuukt gott ut! :P

 3. Mattias skriver:

  Den var ÄNNU godare ;)

 4. Margaretha skriver:

  Tack för gott samarbete!!!!!
  Margaretha
  Vi

 5. Mattias skriver:

  Tack själv! Superkul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>