Fullt upp!!!

Först måste jag tacka för alla (lite för) trevliga kommentarer! ;)
Jag har haft fullt upp den här veckan, allt kom på samma gång eller nåt.
Idag hade jag besök av Åsa Swanberg och Malou Holm från tidningen Baka som tog grymma bilder och frågade ut mig som om jag vore terrormisstänkt. Det var riktigt trevligt, jag fick till och med lära mig att koka kaffe, är ju annars fortfarande ett barn som dricker kall Oboj när det vankas fika. Svettas iof. fortfarande över att jag inte hade snittblommor, pastellfärgade kakfat eller rena assietter. Ska trycka upp en t-shirt med texten: ”Jag är inte Leila Lindholm”.

Tur att jag är så ovetandes om allt runt omkring mig, hade jag insett hur extremt duktiga de där två är hade jag förmodligen fått panik och hetsätit kaksmet hela natten, men det gick kalasbra! Mina recept, Åsas text och Malous bilder får ni i ett fint paket i tidningen Baka om nån månad. Lovar att påminna er! Tills dess får ni en sneak peak av den här lilla skapelsen som jag kreerade.

Imorgon blir det pepparkaksformsvinnare och i helgen ska jag leverera en ny besatthet! Håll ut!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fullt upp!!!

  1. Vardaxlyx skriver:

    Du är ju bara sååå grym =) Inspirationskälla till 1000!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>