Försoning med Sandra Dahlberg

Jag har haft en kylig med hjärtlig hat/kärlek-relation med ”sångerskan” Sandra Dahlberg. En gosig gegga av roligt skitsnack, bråk med glimt i ögat och hela tjoflöjten. MEN, aldrig träffat henne förutom på en fest hos Fredrick Federley som jag inte minns mycket av.

Nu skulle jag på middag hos foto-Emma. Dit skulle inte bara Miss Inga komma, utan även Sandra Dahlberg. Perfekt tänkte jag, då ska jag bereda en rolig och tasty försoningsgåva.

Hela grejen var små vita fredsflaggor som kördes ner i små cakeballs. Men efter att jag doppad dem i grön choklad och dekorerat med blommigt strössel, så såg de mest ut som felmuterade midsommarstänger.

Till saken hör att Sandra aldrig kom till middagen så kakorna åt vi upp utan några som helst problem. Men lite bittert var det…inte kakorna utan hela grejen.

Det här inlägget postades i Ätbara presenter, Kakklubbor och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Försoning med Sandra Dahlberg

  1. Baird Scott skriver:

    I like your blog, it’s very interesting. Goog job man.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>