Kakor är också politik!

Kakor är också politik! Och är de inte det så ska jag se till att det blir så. Jag har alltid varit smått besatt av Gudrun Schyman. När Nöjesguiden frågade ”Varför har du alltid rätt?” så svarade Gudrun: ”Därför att jag baserar mina åsikter på fakta”. Det kan vara det bästa jag någonsin hört. Sen rockade hon och Feministiskt Initiativ när de brände 100 000 kr för att uppmärksamma löneklyftan mellan män och kvinnor. Jag har inte tagit ställning inför valet än, alltid lika svårt, men jag tycker definitivt att det behövs ett gäng roliga galningar som skakar om.

Jonas fick agera modell och kaksugen påg.

Mmmmm…

Gör som med cakepops, den här gången använde jag mig dock av glasspinnar. Jag körde även på vit choklad som färgades rosa och vit sugarpaste som jag skar ut FI-loggan ur.

Det här inlägget postades i Kakklubbor och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Kakor är också politik!

  1. hej skriver:

    Bara jag som läste lite snabbt: Jonas fick agera modell och kuksugen påg.???, tänkte först ”Vad står det?!” haha.

  2. Ellen skriver:

    Åååh vad grymt! Och så ser det helt galet gott ut.

  3. Pingback: Kakor är också politik, del 2 « Bake My Day |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>