En sked för gott uppförande…

Jag är inte en sämre hemmafru än att jag vill göra min karl glad. Min sambo har ett sötsug motsvarande ett litet barn med spring i benen. Han kan äta snabba kolhydrater och ändå vara naturligt svank medan jag måste kyssa löpbandet varje morgon. I brist på ork så fick han några välsmakande skedar och mumma. Idén är inte allt för utarbetat (eller egen), men ska definitit jobbas vidare med. Så snyggt och kul ju!

Börja med några skedar, antal varierar med sötsug.

Jag började med ett lager av mixade hasselnötter, i brist på digestivekex, kakor eller annat snaskigt.

Sedan ett laget med mörk choklad.

Och avstlutningsvis små jordnötschips.

Jag kan inte påstå att Jonas är så svår att göra nöjd. Glad blev Jonas och skägget.

Hm, nu ska jag bara komma på fler glada kombinationer som platsar i en sked…

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till En sked för gott uppförande…

 1. Anna skriver:

  Stiligt! Något med bär kanske hade varit gott, eller marsmallows.. Eller kanske något med lite bacon. Du borde testa helt sjuka smak-kombos där egentligen. Kanske finns något som blir sjukt najs. Min favorit som dock inte alls är så vågad är hallon och vit choklad. Tok-gott ihop. Men vad passar inte med hallon liksom.
  Jaja.
  Tycker du ska spana in min rostårta med inbakat hjärta som jag gjorde igår. Kan vara något för dig att baka.

 2. Li skriver:

  Tips, tänk Ben and Jerry! Som är super på kombinationer, brukar gå in på den amerikanska hemsidan och sukta och kolla in deras roliga smakkombinationer :)

 3. Mattias skriver:

  Smart!

 4. Russian Doll skriver:

  Åh! Var köper du jordnötschipsen? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>