En liten snabbis på fredagkvällen…

Ah! Jag är så jäkla trött! Den här veckan har varit sådär lagom påfrestande att jag inte hann planera något storslaget på fredagkvällen. Men en sak ska ni veta! Jag borde faen skriva en bok om hur man tillfredsställer sin man utan att idka vuxenmys. Allt färdigköpt, det enda du behöver är att slänga ihop det och servera.

Det första du behöver är krustader!!! Mina små favoriter, kitschiga och aldrig inne, men fantastiskt goda.

Lägg ner en skiva jordgubbe i varje krustad.

Tryck ner lite av Betty Crockers faaaaantaaaastiska chokladfrosting. Ah! Finns i den ”Amerikanska hyllan” i de flesta matbutiker. Annars kan du självklart göra egen, men nu är jag mest intresserad av att öppna en flaska vin och se gamla filmklassiker.

Sen en annan amerikansk goding, Marshamllow Fluff. Jag vet aldrig vad jag ska använda det till, men här passar det ju perfekt. Spritsa på en liten plupp på varje krustad. Inte för mycket eftersom den rinner ut så förbaskat lätt.

Sen är det bara att toppa med lite hackade pistagenötter. Jag försökte vara lite fancy och dekorera med guldsprayade pistagenötsskal.

Alltså. Krispigt, sött, chokladigt, geggigt och knaprigt = Fantastiskt!

Trevlig fredagkväll!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till En liten snabbis på fredagkvällen…

 1. Linnéa skriver:

  Men fantastiska människa!!!

  Du är bjuden hem till mig när du vill. Jag bor i Rumäninen(av någon outgrundlig anledning).

  Men du, SNÄLLA, gör världen en tjänst och håll en sommarkurs i ”Hur man bäst tillfredsställer sin sambo”? Karln jag bor med skulle behöva det. Alternativt är du stand-in en gång i veckan?:)

 2. Hur gott ser inte detta ut då, underbara bilder också. Önskar dig en trevlig fredagskväll!

 3. Maria skriver:

  Jisses! Jag slutar aldrig förundras över hur kreativ du är! =)

 4. Paolo skriver:

  har sagt det förrut,,, säger det igen:
  Flytta ner till Göteborg o bli min sambo!!!! ;)
  allvarligt talat,, det kallas för kärlek att ge bort sådana godsaker,,

 5. Maria skriver:

  Å där fick jag precis svar på vad jag ska göra till jobbets After-work om några veckor. Verkar relativt enkelt att förbereda för 50 personer….Eller har du något annat förslag? Det blir en ”klassisk” AW med snacks, ostar, korvar, bröd, vin och öl. Å så ska det vara något lite sött som avslutning. Gärna choklad, gärna enkelt. Any other suggestions?

 6. Mattias skriver:

  Abselut! Om jag hade orkat hade jag vispat ihop en maräng (som till citronmarängpaj), och sedan bränt av. Då hade det blivit som smores. :)

 7. Mattias skriver:

  hahaha…jag håller erbjudandet hela tiden i bakhuvudet!

 8. frida skriver:

  Lovely! Att man kan använda krustader till mer än skagenröra är ju såklart givet, ändå har det aldrig slagit mig!!? Yummi yummi.

 9. Linda skriver:

  Åh så gott det såg ut! Och jag fullkomligt älskar marshamllow fluff! Jag har använt den till glass au four. Blanda med philadelphiaost och smeta på istället för maräng, det blir riktigt gott. Och blir det något över så är det gott att frysa in och sen äta som glass!

 10. Mattias skriver:

  AAaah, har inte testat att frysa in! Jättekul ju.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>