En flaska Kristi Blod tack!

När jag pluggade reklam och grafisk design på Forsbergs så gjorde jag en baginbox med ”Kristi blod” och tillhörande plastglas med gulddekor. Boxen kunde man öppna upp så att man fick ett altarskåp ty alla blir vi lite religiösa på fyllan.

Självklart har jag gjort liknande med rödvinsflaskor och gett bort som en kul present. Ingen kan inte bli glad av en flaska Kristi blod, religiös eller ej. Den här gången ersatte jag dock vinet med svart vinbärssaft så att även små spralliga barn kan få en dos kristendom i sig. Perfekt till nybakade bullar eller snaskig butterkaka!

Under rubriken så la jag in ”Fader vår”. Man kan ju behöva lite hjälp på traven ibland.

Det galet snygga dekorpappret hittade jag på Svanströms och allt klistrades på flaskan med spraylim. OBS! Spraylim bör alla ha, det går att använda på allt och ger en jämn yta lim.

I sista stund hittade jag ett guldband som självklart blev finfint runt flaskhalsen.

Det här inlägget postades i Ätbara presenter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till En flaska Kristi Blod tack!

  1. Hej Mattias. Tack för din kommentar, jag gillade verkligen dina snygga näckros-macaroons.

    Det här var den snyggaste Bag-in-box jag sett, vilken kul idé. Saften var minst lika bra den ;)

    Glada hälsningar./ Birgitta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>