En fattig mans Roy Fares…

Idag gjorde jag något så coolt som ett jobb för tidningen Vi…med the legendary Wolfgang Kleinschmidt som fotograf. Wolfgang tar bilder till allt och alla, bland annat Leila Lindholm och Roy Fares böcker, så jag var såklart brutalt nervös. Men han var supertrevlig, allt blev helt sjukt snyggt och jag längtar sååå tills jag får se det fantastiska slutresultatet. Det enda jag kan säga att det nästan slog gnistor om bakverket och att den otroligt charmerande Margareta från tidningen Vi var minst lika nöjd som jag. :)

För att förklara för Wolfgang vad jag gjorde så sa jag: ”Jag är som en fattig mans Roy Fares”. Det är väl en hyfsat korrekt beskrivning?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>