Cookie Swap är inställt!

Nu ställer jag in min Cookie Swap. Suck och stön. Det verkar som att alla bakbloggare finns ute i underbara Schweden. Men gråt inga bittra tårar, jag planerar redan en ny lite längre fram när solen skiner och alla är på bättre humör. Då godtar jag inga NEJ! Jag funderar även på att ha en Cookie Swap när jag är nere i Malmö, så kan alla bakglada skåningar komma.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till Cookie Swap är inställt!

 1. Mirjam skriver:

  Nej va tråkigt!

 2. Så tråkigt, men du kan ju ha en i Göteborg också, så dyker jag upp :-)

 3. louise skriver:

  Men bläää va tråkigt! Och Malmö, ska det va nått ;-P

 4. eva skriver:

  Man säger ju att ”Haur du sitt Malmöe har du sitt varden” ha ha ha ..de ser jag verkligen fram emot ;) :) :) för ni som inte förstår skånska kan jag tala om att det betyder : Har du sett Malmö har du sett världen !!! SÅ SANT !!
  Välkommen” him” Mattias !

 5. Mattias skriver:

  haha…jaaaoe! Kommer ner till Gärdslövs marknad (min mamma bor där ute), så då får du köba litta kagor! ;)

 6. Mattias skriver:

  Som sagt, vi kör ett nytt i Sthlm till sommaren. Promise! Om det så bara blir vi två! haha

 7. Marika skriver:

  Jag kommer förhoppningsvis spendera sommaren i Stockholm så om finska kakor är lika välkomna som svenska kan jag också baka! Tro det eller ej, men vanligtvis är jag rätt duktig..när det inte bara blir till rinnig knäck :)

 8. Mattias skriver:

  Finska kakor låter som ett måste på kakfatet!

 9. Chatrin skriver:

  Jag är peppad på en Cookie Swap i Sthlm till våren/sommaren!

 10. louise skriver:

  Jehuu! Lets swap some cookies!

 11. Carolina skriver:

  Va tråkigt! :( ja hade velat komma men har inga bra recept å så :/

 12. Ida skriver:

  Ja! Kom till Malmö, du är så välkommen så!

 13. Filippa H. skriver:

  Ohja – Malmö klingar fint i mina öron! :)

 14. Hanna skriver:

  Åh kommer du hit! Då måste jag våga mig dit med vaniljhorn? Eller mandelmussor?

 15. Mattias skriver:

  Du får baka vad du vill, så länge du slår oss med häpnad ;)

 16. Hanna skriver:

  Oj häpnad! Inget dåligt krav! Får börja övningsbaka nu då! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>