Bröllopstider och semester…

Okeeeej…jag har faktiskt haft en hel veckas semester nere i Skåneland och över i Köpenhamn. Jaa, det slank ner runt ett dussin wienerbröd, men inget som fastnade på bild, så jag kan ljuga hur mycket som helst för att stilla mitt samvete.

MEN! Dagen före jag reste gjorde jag små bakverk till Charlotte som är min killes, systers kompis. Och som läser den här skamlösa bloggen! Hon ska nämligen gifta sig och Jonas syster frågade om jag kunde baka något trevligt. Så jag sa ja. Vegan. Ja. Jag ändrade säkert utseende och vision tusen gånger vart eftersom smörkrämen smälte mer och mer. Jäklar, sammanbrott var bara förnamnet. Hoppas bara att de inte var allt för mosiga och sönderkramade när de kom fram. Och hoppas framförallt att bröllopet blir fantastiskt! Grattis Charlotte!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bröllopstider och semester…

 1. Örjan skriver:

  Vegan?
  Bröllopstårta?
  Antager du gillar utmaningen.
  Lycka till !

 2. Mattias skriver:

  haha…absolut! Vad skulle man göra utan små hinder! :)

 3. Elin skriver:

  De var jättegoda och fina transporten till trots! Stort tack! (Om/när jag och Simon gifter oss hoppas vi på en fabulös veganbröllopstårta!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>