Bröllop firas bäst med näckrosor!

nackros1

Well, jag ska väl börja med att säga att bröllop firas bäst med macaroner. Jag är ingen royalist, snarare raka motsatsen, men visst gjorde Madeleine ett fantastiskt val att ha en gigantisk macarontårta på sitt bröllop!? :)

Den här gången var det Ann som gifte sig. Jag brukar inte tacka ja till beställningar, men blir oftast lite mjuk när vänner frågar och det är bröllop som vankas. Det enda jag fick var ”grönt och vitt”, så självklart gjorde jag små näckrosor med vit choklad- och limefyllning! :)

nackros2

Jag har gjort näckrosor förr, men de här blev ännu snyggare.
Macaronreceptet hittar du här.
Fyllningen hittar du här.

Och när det gäller dekorationen så kavlade jag ut extra vit marsipan och tog ut två blommor per macaron med hjälp av en blomutstickare. Sedan tryckte jag till varje kronblad så att de blev spetsiga och la de sedan på varandra. Fäster gör de med en droppe vatten. Avslutningsvis målade jag med lite guldfärg i mitten.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>