Bloggbråk med Mia Öhrn!

Härligt kvällstidningsrubrik. Bloggbeef var namnet. Mia Öööööhrn kommenterade min macaronirritation. Jag lär vakna med en tårtspade mellan ryggkotorna och en misslyckad sufflé under kudden.

Äh, det behövs lite drama bland bakbloggarna, något som piskar igång lite galenheter. Men så sur är jag inte, däremot tror fortfarande på mixad framför mald. Det där med att göra macaroner på mandelmassa ska jag testa i helgen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Bloggbråk med Mia Öhrn!

 1. Ultimate Cake skriver:

  Oho! Spännande med bloggbråk! Vi behöver lite underhållning….. snälla kan inte ni bete er som bloggbråkande fjortismodebloggare? Snälla.

 2. Li skriver:

  Det är jag intresserad av, har ett recept på det hemma! Ska bli kul att se ditt resultat :)

 3. eva skriver:

  Jag hoppas du lyckas med de Mattias , tycker de är märkligt att Mia nämner mandelmassa eftersom hon i sin blogg(tidigare inlägg) varnar för macarons med mandelmassa , hon lyckades tydligen nån gång men skyllde på nybörjartur…. Men Mattias Magic man du lyckas nog med de me .so you go

 4. Karin skriver:

  Nej faan! Mitt frösta försök med mandelmassa gick inte alls om tänkt.. Iofs hade jag kalla vitor. Om du lyckas, så ska jag göra ett försök igen.

 5. Lisa skriver:

  Bråket fick mig faktiskt att kolla på någon annan bakblogg än den här. Men det var ju faktiskt inte så roligt. Bakbloggar är i regel tråkiga.

  För övrigt undrar jag om du har testat den japanska varianten med jordnötter, det skulle vara intressant att se vad ”folk” tycker om den!

 6. Mattias skriver:

  Jag har bytt ut mandel mot enbart hasselnötter tidigare och räknar kallt med att det går lika bra med bara jordnötter. Men jag ska absolut testa!

 7. Mattias skriver:

  Hmmm…då blev jag helt plötsligt ännu mer sugen på att lyckas!

 8. Lisa skriver:

  Oh, jag ser verkligen fram emot det! Jag får inga svenska träffar på google när jag söker på makoroner.

 9. Karin skriver:

  En tyngd vilar på dina axlar nu.. =) Mitt mål under 2011 är att lyckas baka macaroner. Nu litar jag på dig!

 10. Mattias skriver:

  Det klarar du! Be strong, hold on!

 11. teres skriver:

  Excuse me, men jag var och kopte macaroons pa Laduree haromdagen – varldens framsta macaroontillverkare – och jag kan rapportera att de har mixade notter i sina macaroons! Den godaste var en med kastanjefyllinnig – YUM!!

 12. Mattias skriver:

  Åh, åker till Paris i mars…längtar till kastanjmacaroner!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>