Bilder från bokreleasen! :)

mattiasbmd

I tisdags hade jag äntligen min bokrelease på Story Hotel. Jag var såklart skiiiitnervös över om någon ens skulle dyka upp. Det…var…fullt. Så fort de sista hade gått och jag stod kvar med ett ekande vinglas i handen så började jag nästan gråta av lycka. Jättekul! Och tack alla!
Jag var så upptagen med att prata med gamla vänner, nya vänner och ovänner att jag inte hann ta några bilder. Tyvärr. Men här är det lilla jag har skramlat ihop från vänner på Facebook.

böcker

Alla böcker såldes. Lite bittert att förlaget inte tog mer, men desto roligare att de såldes. :) Tack till Julia och Jenny som var på plats och tog betalt så att jag har råd med julklappar i år.

harry

Här är jag med mitt största fan Harry som självklart fick sin bok signerad. Och till vänster ser ni den mest klockrena teckning av mig jag sätt. ”Det här värkar bra” är redan en klassiker här hemma. :)

pil

Snyggingen Anders Pihlblad var den enda jag lyckades fånga på bild.

susanne

Och här är en fellow författare, Susanne Boll, som har skrivit den fabulösa boken Det enda rätta.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Bilder från bokreleasen! :)

  1. Vad kul att det blev så lyckat! Hoppas på att kunna införskaffa din bok snart. :)

  2. Grattis till bokreleasen! Den står på min önskelista till jul :) Jag själv bakar mest bröd, men tycker det är så otroligt kul att bli inspirerad av alla sorters bakverk och dina är ju så enormt fina och fantasifulla – som en resa till en godis- och kakplanet! Ha det gott! /Anna

  3. Mattias skriver:

    Tack! Det var superroligt. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>