Bättre än karameller – karamellmacaroons

Då var det dags för macaroons igen! Receptet är detsamma som vanligt, men jag färgade en del röd och behöll resten vitt, sen spritsade jag ut vita macaroons och avslutade med en röd virvel i mitten. Som en karamell! Fyllningen körda jag på mintchoklad, inte min favorit, men gillar ni after eight så go for it.

Jag ville självklart köra på karamell-temat hela vägen och rullade in dem i prasselpapper med hjärtmönster. Ändarna knöt jag ihop med presentsnöre. Tänk på att inte fylla macaroonerna för mycket eftersom fyllningen trycks ut på sidorna då och kladdar ner pappret.

Ja, nästan för cute, men hey, man måste visa sina dolda sidor ibland. Perfekta som presenter, helt omöjligt att bli besviken när man får en karamellformad macaroon!

Det här inlägget postades i Ätbara presenter, Macaroons och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bättre än karameller – karamellmacaroons

  1. Antonia skriver:

    Cute var ordet! :D

  2. Mattias skriver:

    =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>