Bake my day vill göra dig avundsjuk…

…och meddela att jag är i Greeekland. Och inte var som helst utan på Skiathos och Skopelos, även kallade ”Mamma Mia”-öarna. Min sambo älskar filmen medan jag tycker den är liiite för mycket, men kommer självklart ändå att springa upp till den förbannade kyrkan och skrika ”The winner takes it all”. Bilden ovan är inte min, inte den nedan heller, men jag lovar att lägga upp allt på tisdag när jag är hemma i sockerkakans förlovade land igen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>