Bake my day på tv4-Nyheterna!

Hej! Sorry om jag uppdaterar lite hipp som happt nu i juletid. Har precis fått nytt jobb, stressar julklappar, bakar julgodis och fixar inför min ledighet. Senaste projektet var ett pepparkakshus för tv4:as Nyhetskanal. Eller ja, jag och min sambo bakade studion i pepparkaka. Nej, jag har inga mumsiga trix den här gången, vi fuskade så mycket det gick. Färdigköpt pepparkaksdeg, limpistol och tuschpennor. Men visst blev det snyggt? Jag hade kunnat pilla med detaljer, men nu kan jag i alla fall skylla på att det var min sambo som gjorde ritningarna. ;)

475 000 såg mitt skeva pepparkakshus i nyhetssändningarna under torsdagen. :)

Det här inlägget postades i Jul. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Bake my day på tv4-Nyheterna!

 1. Vilket fräckt pepparkakshus :-)

 2. Lisa - Sockerrus skriver:

  Vilken kul grej! Jättetuff pepparkaksstudio!

 3. Karolina skriver:

  Det var nog årets orginellaste ”pepparkakshus”, jätte häftigt!

 4. Chilirose skriver:

  snygga pepparkakor :) :):)!!

 5. Sara skriver:

  fräckt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>