Bake My Day på Hem & Villa-mässan!

mässan4

Jepp, i helgen var jag på Hem & Villa-mässan i Stockholm och bakade på scen samt underhöll bäst jag kunde. Det var riktigt jäkla kul, speciellt att få träffa några trevliga bloggläsare som vågade sig fram. :)

mässan3

Moderator var Henrik Johnsson, en fellow skåning som jag hade skitkul med. Seriöst, kalasroligt. Skönt med folk som förstår att jag inte har alla skruvar på plats och bara kör på. :) Det enda jag störde mig på är det faktum att han är 43 år och ser lika gammal ut som jag…haha.

mässan2

Och dääär är min lilla bok någonstans i mitten. Aaaw!

mässan1

Och här pillar jag med mina cabaretdansöser. Chokladtryffeln hann inte stelna så det såg ut som ett mindre slagfält med döende dansöser. Men men, gott blev det! :)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bake My Day på Hem & Villa-mässan!

  1. eva skriver:

    och jag hann inte dit i tid, missade dig precis i söndags! nedrans. för då hade jag kunnat berätta för dig live att du har räddat hela bak-situationen hemma hos oss eftersom vi har en ägg-allergisk dotter och du har introducerat mig till no egg! och massa annat bra också. så nu bakas det på och det är alltid lika kul att kolla din blogg och se vad du gör och tipsar om! lovely!
    må så gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>