Bake my day gör marknads-debut

Ni får bara en sneak peak av morgondagens bakverk. Ja, den skulle upp idag men en rad misslyckanden och motgångar har försenat min sömn alldeles för mycket. Tålamod vänner!

Istället kan jag meddela att jag tänker stå och sälja kakor på Gärdslövs marknad nästa helg, den 14 maj! ;)    Ni som inte redan bor nere i gröten (=Skåne), kom ner!
Jepp, min kära mor bor nere ute i en grop i marken, så självklart måste jag delta. Det kommer att bli galet kul, så kom! Jag har ingen koll på vad som kommer att säljas, men min mamma tänker erbjuda hemmagjord maskrosmarmelad. Tjo!

Gärdslöv, 14 maj. Enkelt att komma ihåg. Ses där!

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Bake my day gör marknads-debut

 1. Rebecka skriver:

  Oh jag som bor i Trelleborg ska göra allt jag kan för att få någon att köra mig dit. Bor hyfsat nära för en gångs skull ;)
  Älskar din tjohoo tårta förresten!

 2. Mattias skriver:

  Ja, du måste!

 3. Duktiga Tjejen skriver:

  I wish! Bor i Sthlm, och 14 maj är jag på Island, annars hade inget stoppat mig från att köpa dina konstnärliga bakverk!

 4. Mattias skriver:

  Damn!

 5. Rebecka skriver:

  Hur dags börjar det egentligen? Kan ju vara bra att veta ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>