BAKA, BAka, baka och äntligen dags för finalen i Coops tårttävling…

Först och främst borde du köpa senaste numret av tidningen BAKA! Galet bra! Min favorit är ett gäng bakverk med syrener, allt i sann Bake My Day-spirit. Men självklart behöver du bara en anledning för att punga ut några slantar på tidningen: Jag har en ny krönika som du bara måste läsa! Lite elak, mycket arg, väldans rolig och helt klart värt 59 spänn.

Sen har BAKA även dragit igång en tårttävling där du får rösta på din favorit. Det är bra tokproffs som är med, och jag hejar såklart på aaantingen Roy Fares eller Holy Sweet.

På tal om tävlingar, imorgon är det final av Coops tårt-tävling, så håll tummarna!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till BAKA, BAka, baka och äntligen dags för finalen i Coops tårttävling…

 1. Sabina skriver:

  Lycka till!!!

 2. Sabina skriver:

  Lycka till!!!

 3. Mary skriver:

  Åhhh, och där blev jag lite kär i dig. Bara sådär! Hahaha…sorry darlingen där hemma!

  Ja, nu var jag ju inte så allvarlig, men kär i dina bakverk, det är jag! Kul att hitta en man som är så duktig och känner så passionerat för bakning! Och jo, kära du, nog kommer du blir stor alltid..mer än runt maggen!

 4. Mattias skriver:

  haha…all kärlek är fantastisk! Speciellt den till bakverk! :)

 5. BAKA har redan trillat ner i ner i brevinkastet här :) Tårttävlingen var ett roligt inslag tycker jag! Jag röstade på den rosa skapelsen av Daniel Roos, som jag tyckte var helt underbar :)

  Lycka till i Coop’s tävling!

 6. Nu insåg jag ju att jag är lite efter och att Coop-tävlingen redan avgjorts ;)

  Synd att du inte vann, din tårta verkade helt GRYM!

 7. Sara skriver:

  Du är redan stor Mattias, alltså inte runt magen då vill säga! Jag menar, det är inte vem som helst som får skriva en krönika i BAKA. Läste krönikan och håller med dig, mycket bra skrivet :)

  Tycker du är tok-bra och älskar din blogg och dina bakverk.

 8. Lia skriver:

  Jag läste din krönika häromdagen, kastade mig över tidningen så fort den landat i brevlådan, och höll så med dig. För ganska länge sedan bestämde jag att är det inte hembakat så köper jag inte. Tänker faktiskt likadant när jag är borta hos vänner eller det bjuds kakor på jobbet, tar bara om det är hembakat. Bättre att spara sig så kan man äta dubbelt när det bjuds (eller om jag själv bjuder) på hembakat ;)

  Nu ska jag kasta mig över din blogg som jag inte besökt tidigare och bekanta mig. Är övertygad om att jag kommer vara här och hänga varje dag i fortsättningen. Ha en bra dag!

 9. Mattias skriver:

  Mjo, den var fin, men såg du receptet!?!? Jag fick en hjärnblödning innan jag ens hade läst vad det var för ingredienser. Sen dog jag.

 10. Mattias skriver:

  haha…jaaa. Ska skriva det på blöggen snart, väntar bara på en finfin bild som de tog. :)

 11. Mattias skriver:

  Tack! Vad kul! Njee, det går bra nu faktiskt. Jag är så nöjd så. Nu får gärna miljonerna rinna in, så blir jag ännu gladare…haha.

 12. Mattias skriver:

  Exakt! Det blir lite mer kvalitativt så!
  Åh, läs på. Hoppas du gillar den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>