Baka, baka, baka…och ännu mera baka…

Ni får tyvärr vänta ytterligare någon dag på ett bakinlägg. Jag har haft helt fullt upp med bakjobb inför hösten, men främst med min bok. Jäklar vilken tid det tar när man vill vara bäst i världen på allt. Men bra blir det!

Under tiden får ni ta och köpa tidningen BAKA och läsa min senaste krönika där jag utlyser ”Småkakans dag”!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Baka, baka, baka…och ännu mera baka…

 1. Amanda skriver:

  Småkakan bör verkligen ha en egen dag! Kanske kan du starta den? Jag är på! :)

 2. Bagarjohanna skriver:

  Eller varför inte kafferepets dag? En småkaka gör ingen dag. Jag har hela sommaren på min arbetsplats (ett sommarcafé på landet) försökt övertyga min chef om det fiffiga med småkakor men hon har bara bett mig baka stoooora kakor så att hon kan ta mycket betalt. Alltså har jag även fått baka stooora småkakor. Tack för en inspirerande blogg. Själv är jag riktigt bra på att baka men inte en bråkdel så kreativ som du, så det är en fröjd att läsa och titta på dina bilder. Jag lovar att påverka mina framtida arbetsplatser till att vilja sälja roligare bakverk.

 3. Mattias skriver:

  Suuuck, visst är det tråkigt!? Pengar pengar pengar. I Folkets Park i Malmö kunde man ett tag köpa en liten tallrik med blandade småkakor. Jag menar, man kan väl ta mycket mer betalt för en tallrik småkakor, än en enda stor blaffa?

  Stå på dig! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>