Ätbara leksaksklossar för att Emma blev på tjocken

Min gamla kompis Emma lyckades med bedriften att bli gravid. Jag hatar barn men sa att jag var glad, får se hur länge skådespelet fortsätter. Självklart måste jag bidra med något, kakor dvs.

Jag ville göra små leksaksklossar, ni vet sådana geometriska figurer som är för stora för att sväljas och för små för att döda med.

Jepp, det är samma procedur som för cakeballs. Färgad choklad går att köpa från engelska och amerikanska siter. Sök på Candy Melts. Det finns även på dekoreramera, men är ganska dyrt. Självklart går det att färga vit choklad själv.

Jag blev inte helt nöjd med de små klossarna. Hade problem med att få en jämn yta när jag doppade dem i chokladen. Det vill sig inte utan blir mest kladd och fel. Ah! Det är mycket lättare med cakepops. Borde kanske ha täckt dem med sugarpaste istället? Äh, de blev tillräckligt fina för Emma, än är ungen inte född, väl då får jag anstränga mig lite mer.

Det här inlägget postades i Ätbara presenter, Kakklubbor och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ätbara leksaksklossar för att Emma blev på tjocken

  1. Lisa skriver:

    Du bakar bedårande men jag tror inte att jag vill bli osams med dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>